blog

6 oktober; Topcon Demodag Machinebesturing

Branche

3D GPS-machinebesturing maakt je bedrijf productiever, slimmer en rendabeler. Ervaar het zelf op de demonstratiedag voor 3D-machinebesturing die Topcon organiseert op zaterdag 6 oktober 2018.

6 oktober; Topcon Demodag Machinebesturing

Topcon Positioning Netherlands richt zich op de toekomst van bouw & infra. Met de demonstratiedag voor 3D-machinebesturing bewijzen we graag hoe ook jouw bedrijf productiever, slimmer en rendabeler kan gaan werken. Werk je nog niet met GPS, twijfel je over de aanschaf? Of wil je gewoon meer weten over het werken met 3D-aansturing op je machine? Kom langs en ervaar de toekomst van je bedrijf!

Locatie: Bouw & Infrapark Harderwijk
Je bent op zaterdag 6 oktober van harte welkom op het Bouw & Infrapark in Harderwijk. Het programma start met een kijkje in de technologische ontwikkelingen van nu, met specifieke aandacht voor het gebruik van 3D GPS machinebesturing in de bouw & infra sector. Daarna kun je zelf aan de slag op het buitenterrein waar een aantal machines klaar staan met 3D GPS-oplossingen. De demodag wordt afgesloten met een lunch waarbij je nog kunt napraten met andere deelnemers. Het zelf beleven en zelf ervaren maakt alles duidelijk!

Meld je (en je eventuele collega(‘s)) vooraf wel even aan. Aanmelden gaat simpel door HIER te klikken.

Dit artikel is gesponsord door Topcon.

Reageer op dit artikel