nieuws

Next Rental voortgezet na overlijden Chiel Brandenburg

Ondernemen

Na het plotseling overlijden van Chiel Brandenburg, mededirecteur van Next Rental, hebben de huidige aandeelhouders Arjo den Breejen en Linda de Groot besloten de activiteiten van het bedrijf voort te zetten. Next Rental is gespecialiseerd in de verhuur van grotere grondverzetmachines, vanaf 20 ton.

Next Rental voortgezet na overlijden Chiel Brandenburg

Chiel Brandenburg overleed op 1 januari 2018. Brandenburg was mededirecteur van Next Rental. Daarvoor was Brandenburg samen met Linda de Groot eigenaar van Rental Force.

Next Rental werd opgericht in 2016. Het bedrijf specialiseert zich in de verhuur van zware grondverzetmachines, vanaf 20 ton. ‘Als een bedrijf machines in de vloot heeft die niet rendabel zijn, nemen wij die over. Het bedrijf kan vervolgens een passende machine bij ons huren’, zegt de verhuurder.

Ook speciale machines bij Next Rental

De voordelen voor de ondernemer zijn volgens de verhuurder legio. Het bedrijf heeft minder kapitaal in machines zitten, en kan flink op brandstofkosten besparen. Immers zijn alle machines in de verhuurvloot voorzien van Tier 4 Final-motoren. De verhuurder voert ook reparaties en onderhoud uit.
Naast standaard rupskranen kunnen ook Semi Long Front of Super Long Front machines gehuurd worden. Ook Ultra High Demolition machines zitten in de vloot. Alle machines zijn voorzien van overdrukvoorbereiding en centrale vetsmering van Groeneveld.

Next Rental biedt korte termijn verhuur, lange termijn verhuur, ‘sale and lease back’, verkoop van de (gedeeltelijke) vloot of aanschaf van jonge, gebruikte machines.

Reageer op dit artikel