nieuws

Collé breidt uit met zware grondverzetmachines

Ondernemen

Collé Rental & Sales heeft de verhuurvloot uitgebreid met diverse zware grondverzetmachines en bijbehorende aanbouwdelen. De machines, in de gewichtsklasse 20 ton en zwaarder, zijn van Sany en Doosan.

Collé breidt uit met zware grondverzetmachines

Collé Rental & Sales werd begin dit jaar importeur van de Sany graafmachines. De eerste zware graafmachines van het merk zijn begin dit jaar al geleverd. De machines vallen onder de Full Service Rental. Dat wil zeggen dat de verhuurder onderhoud, keuringen en training voor de machine regelt. Ook kan de verhuurder de machine in elke gewenste huisstijl leveren.

Bijna 1.000 grondverzetmachines bij Collé

Met de toevoeging van de zware grondverzetmachines biedt de verhuurder een compleet grondverzetassortiment. Daarin zitten ook verdichtingsmachines van Bomag, zoals zelfrijdende trilwalsen en trilplaten. Ook wieldumpers van Wacker Neuson zitten in de verhuurvloot. In totaal zijn bijna duizend grondverzetmachines beschikbaar.

Reageer op dit artikel