nieuws

BouwMachines Kennisdag: Geld verdienen met duurzaamheid

Ondernemen

BouwMachines houdt samen met brancheorganisatie BMWT voor de tweede keer een Kennisdag, en wel op woensdag 6 december. Thema dit keer is ‘Geld verdienen met duurzaamheid’. Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland, treedt op als key-note speaker.

BouwMachines Kennisdag: Geld verdienen met duurzaamheid
Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland, treedt op als key-note speaker tijdens de BouwMachines Kennisdag.

De BouwMachines Kennisdag draait om duurzaam ondernemen. Een duurzaam opererend bedrijf; opdrachtgevers eisen het, de maatschappij wil het. Een duurzame benadering van mens, machine en milieu wordt de inzet voor de komende jaren: medewerkers met plezier langer hun werk laten doen, veilig werken, machines goed onderhouden, zo weinig mogelijk brandstof verbruiken, geluidsarm werken, geen fijnstof en CO2 uitstoten worden de standaard.

BouwMachines Kennisdag laat zien hoe duurzaamheid kan renderen

In de ogen van veel ondernemers staat duurzaam werken synoniem voor meer kosten. Dat is onjuist. Een duurzame bedrijfsvoering biedt juist kansen en lévert geld op. Tijdens de Kennisdag ‘Geld verdienen met duurzaamheid’ laat BouwMachines de sector in diverse kennissessies zien hoe duurzaamheid kan renderen. Zet ook die duurzame stip aan de horizon en maak uw bedrijf klaar voor de toekomst.

De BouwMachines Kennisdag wordt gehouden op woensdag 6 december op het Bouw & Infrapark in Harderwijk.

Reageer op dit artikel