nieuws

Altijd bereikbaar op de bouw met Cat smartphones

Ondernemen

Cat Phones heeft op de IFA in Berlijn twee nieuwe modellen ‘rugged’ Android smartphones geïntroduceerd. De Cat smartphones S41 en S31 zijn extreem robuuste smartphones, die zijn ontworpen om in de zwaarst mogelijke omstandigheden te blijven werken.

Altijd bereikbaar op de bouw met Cat smartphones

De Cat smartphones S41 en S31 hebben diverse upgrades en nieuwe functies gekregen. Vooral op gebied van batterijcapaciteit, stevigheid en het display zijn verbeteringen doorgevoerd, zegt Cat Phones.

Dagenlang bereikbaar zonder opladen met Cat smartphones

De Cat S41 is de opvolger van de S40 en bevat een enorm krachtige 5000mAh batterij. Die biedt een accuduur tot 44 dagen stand-by of 38 uur 3G bellen. Hiermee ben je ook na dagen zonder opladen bereikbaar. De S41 is ook als powerbank in staat op andere apparaten op te laden, dankzij de Battery Share-functie en de meegeleverde USB-kabel. Hij stopt automatisch met het opladen van andere toestellen zodra een bepaald batterijpercentage is bereikt.

Bedienen met handschoenen aan

Cat phones heeft op de IFA in Berlijn twee nieuwe modellen toegevoegd aan zijn toonaangevend portfolio van ‘rugged’ Android smartphones. De Cat S41 en S31 zijn extreem robuuste smartphones, die zijn ontworpen om in de zwaarst mogelijke omstandigheden te blijven werken.

Vocht, vuil of valpartijen deren de Cat smartphones niet. Ideaal voor het zware werk dus.

De stevigheid van de S41 is vastgesteld op MIL SPEC 810G. Valtests van 1,80 meter op betonnen ondergrond doorstaat hij zonder een schrammetje op te lopen. Daarnaast is de telefoon IP68 stof- en waterafstotend. Het display heeft kraswerend Gorilla Glass 5. Dat is ook in direct zonlicht leesbaar en te bedienen in natte omstandigheden en met handschoenen aan.

De Cat S31 beschikt over dezelfde MIL SPEC 810G standaard, maar is uitgerust met Gorilla Glass 3 en een 4000mAh batterij, en beschikt niet over de Battery Share-functie. De Cat smartphones S41 en S31 zijn verkrijgbaar voor respectievelijk € 449 en € 329, via de webwinkel van Cat Phones en bij diverse geselecteerde verkooppunten en providers.

Reageer op dit artikel