nieuws

Topcon Sokkia wordt Topcon Positioning

Ondernemen

Topcon Sokkia Nederland heeft een nieuwe naam: Topcon Postioning Netherlands. Ook in de bedrijfsorganisatie zijn wijzigingen doorgevoerd. De merken Topcon én Sokkia blijven gewoon gevoerd worden.

Topcon Sokkia wordt Topcon Positioning

Behalve de naamswijziging naar Topcon Positioning zijn er ook verschuivingen binnen de bedrijfsorganisatie. Business Manager Jeroen Mennink gaat om gezondheidsredenen minder uren werken. Hij zal de Topcon Holding gaan ondersteunen. Rob ten Vregelaar neemt de managementactiviteiten van Mennink binnen het bedrijf over.

Topcon Positioning systeem in de cabine van een graafmachine.

Topcon Positioning systeem in de cabine van een graafmachine. De machinist kan hier afhankelijk van de situatie de weergave op het scherm met één druk op de knop veranderen.

Topcon Positioning wil meer klantcontact

‘Samen met onze zakelijke partners willen we meer samenwerking met onze klanten bewerkstelligen. Hoe kunnen we de workflow vergaand automatiseren en optimaliseren? En faalkosten helpen verminderen? Of een bouw- en infraproject met de zojuist ingewonnen meetdata realtime managen? Op dit soort vragen willen we beter antwoord kunnen geven. Dat kan alleen door nog meer in contact te treden met onze klanten’, zegt Ten Vregelaar.

Reageer op dit artikel