nieuws

BIA organiseert Komatsu Roadshow door Nederland

Ondernemen

Komatsu-importeur BIA bv organiseert, in samenwerking met haar Utility Partners, een Roadshow door Nederland. Op diverse locaties zullen de verschillende modellen uit het utility-segment van Komatsu worden gepresenteerd. Hierbij is speciale aandacht voor de geheel vernieuwde MR-5 modellen.

BIA organiseert Komatsu Roadshow door Nederland

De nieuwe MR-5-lijn van Komatsu kenmerkt zich door het nieuwe design en de hoogste standaard functionaliteiten in deze klasse. Naast een verbeterd machinistencomfort, betere veiligheidsaspecten, een lager brandstofverbruik en -controleerbaarheid is deze serie ook uitgerust met de volledige Komtrax versie 5.

‘Kortom, een volledige ‘kleine’ graafmachine, zegt Komatsu-importeur BIA. De Roadshow gaat maandag 12 juni van start. Weten welke plaatsen de Komatsu Roadshow aan doet? Kijk op de website van BIA of volg het bedrijf via Facebook of LinkedIn voor de actuele route van de Roadshow.

Reageer op dit artikel