nieuws

Welke onderneming volgt Tobroco op als beste MKB-bedrijf?

Ondernemen

Tobroco Machines won in 2016 de Koning Willem I Prijs voor het midden- en kleinbedrijf. De organisatie is nu op zoek naar een opvolger.

Welke onderneming volgt Tobroco op als beste MKB-bedrijf?

De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt in twee categorieën: Grootbedrijf en MKB. Bedrijven die durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond komen in aanmerking.

Tobroco Machines, fabrikant van Giant (telescoop) wielladers, verreikers, skidsteer laders en werktuigen, kreeg de nationale ondernemingsprijs voor de wijze waarop het bedrijf zich ontwikkeld heeft tot een producent en exporteur van hoogwaardige (land)bouwmachines. In mei 2016 ontving Tobroco de prijs uit handen van Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Prijs. In juni van dit jaar mocht directeur Toine Brock de koningin rondleiden in zijn bedrijf.

Bekroning op het werk

Terugblikkend stelt Toine Brock: “Behalve dat de deelname een prachtige ervaring was, is het winnen van de Koning Willem I Prijs de bekroning op ons werk en de resultaten Tobroco Koningin Maximádie we samen met het hele team hebben bereikt. Het is werkelijk uniek dat deze prijs een gevoel van saamhorigheid en trots kan overbrengen op de hele organisatie. Alleen daarom al raad ik andere organisaties van harte aan zich in te schrijven.”

Reageer op dit artikel