nieuws

Verhoeven Demodagen blikken terug op 60-jarig bestaan

Ondernemen

Verhoeven organiseerde op 17 en 18 november en op 25 en 26 november open dagen in Zeewolde en Maarheeze. Bijzonder was de film die Verhoeven speciaal voor het 60-jarig bestaan had gemaakt. Die toont in 5 minuten aan de hand van een tijdlijn hoe Verhoeven zich sinds de oprichting heeft ontwikkeld.

Verhoeven Demodagen blikken terug op 60-jarig bestaan

Bezoekers aan de Verhoeven Demodagen maakten kennis met de vier bedrijven van de Verhoeven Group: Verhoeven, Vereco Verhuur, VMT International en VTS Constructions.

Na de film over 60 jaar Verhoeven (zie onderaan dit artikel) kon men een kijkje nemen in de showroom. Hier waren alle Takeuchi-machines te zien. Uiteraard ook de nieuwste, zoals de TB2150R en de TB225. Ook de Auger Torque uitrustingsstukken en de Schäffer wielladers stonden in het middelpunt dit jaar.

Machines testen

Het bleef niet bij kijken alleen, bezoekers konden de machines van  Takeuchi en Schäffer uitgebreid testen in de demobakken. Opgesteld stonden een breed pallet aan mini- en midi-grondverzetmachines, uitgerust met diverse uitrustingsstukken.

Naast de reguliere demo’s konden bezoekers deelnemen aan een machinistenwedstrijd. Gemotiveerde machinisten konden hier strijden om de Vereco Cup, door vier verschillende spellen zo snel en behendig mogelijk uit te voeren. Voor de winnaars was er een leuke prijs: een reisje met vrienden naar de Schäffer-fabriek in Erwitte.

Foto's

Reageer op dit artikel