nieuws

Bosch benoemt Perdok tot partner voor Rexroth

Ondernemen

Perdok in Assen is door Bosch officieel benoemd tot exclusief service en sales partner van Rexroth voor de mobiele markt. Hiermee verleent Perdok door Rexroth geautoriseerde service. Ook verkoopt Perdok het originele Rexroth-assortiment zoals pompen, motoren en filters.

Bosch benoemt Perdok tot partner voor Rexroth

Perdok is al meer dan 30 jaar Bosch Diesel Center en kan daar nu ook het label Rexroth service & sales partner aan toevoegen. ‘Wij zijn het enige bedrijf in Nederland met deze twee labels. De komende maanden zullen we ons team versterken met een aantal hydrauliekspecialisten. Daarmee kunnen onze klanten de beste service verwachten’, zegt Perdok.

Rexroth is een merk van de Bosch Group, specifiek gericht op alle hydraulische onderdelen in de mobiele markt. Perdok is een technisch Service Center voor industrie, grondverzet, transport en landbouw. Het Service Center wordt ondersteund door een eigen productieafdeling. Daarnaast is er de eigen groothandel, met een breed assortiment technische onderdelen en accessoires.

Onderdelen, reparatie en revisie

Het bedrijf in Assen levert hydrauliek, voertuigdelen, motordelen, aandrijftechniek & pneumatiek, gereedschappen, PBM’s en verbruiksartikelen. Ook kun je er terecht voor reparatie. Onder meer van hydrauliek, dieselsystemen, fiilteroverdruksystemen, elektrische systemen, airco’s en standkachels. In eigen huis verzorgt Perdok productie en revisie van hydraulische cilinders, hydraulische aggregaten, brandstofpompen en injectoren.

Assortiment van Rexroth bij Perdok

‘We zijn bijzonder trots op de samenwerking met Rexroth. Het is een erkenning dat zo’n gerenommeerde partij kiest voor ons als vertegenwoordiging van hun merk in Noord-Nederland. Door dit label verlenen we door Rexroth geautoriseerde service en verkopen we het originele Rexroth-assortiment zoals pompen, motoren en filters aan de mobiele markt. Door deze samenwerking verstevigen we onze positie als specialist op het gebied van hydrauliek’, zegt directeur Wim Jaap Perdok.

Reageer op dit artikel