nieuws

Klaar voor duurzame toekomst met BouwMachines Kennisdag

Ondernemen

De BouwMachines Kennisdag, op 6 december op Bouw & Infra Park Harderwijk, draait om duurzaamheid. Hoe werkt u schoner, efficiënter en duurzamer, en vooral: wat levert het u als ondernemer op? Gerenommeerde sprekers als Maxime Verhagen, Jan Hommes, Sytze Kloosterman en vele anderen vertellen het u. Geef u nu op en stoom uw bedrijf klaar voor de duurzame toekomst.

Klaar voor duurzame toekomst met BouwMachines Kennisdag
Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland, treedt op als key-note speaker tijdens de BouwMachines Kennisdag.

De BouwMachines Kennisdag staat in het teken van geld verdienen met duurzaamheid. Een duurzaam opererend bedrijf; opdrachtgevers eisen het, de maatschappij wil het. Een duurzame benadering van mens, machine en milieu wordt de inzet voor de komende jaren. Medewerkers met plezier langer hun werk laten doen, veilig werken, machines goed onderhouden, zo weinig mogelijk brandstof verbruiken, geluidsarm werken, geen fijnstof en CO2 uitstoten worden de standaard.

Duurzaam levert geld op

In de ogen van veel ondernemers staat duurzaam werken synoniem voor meer kosten. Dat is onjuist. Een duurzame bedrijfsvoering biedt juist kansen en lévert geld op. Tijdens de Kennisdag Geld verdienen met duurzaamheid laat BouwMachines de sector zien hoe duurzaamheid kan renderen. Zet ook die duurzame stip aan de horizon en maak uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Kennissessies op BouwMachines Kennisdag

De kennissessies tijdens de BouwMachines Kennisdag staan in het teken van Het Nieuwe Draaien, elektrificering van machines, (alternatieve) brandstoffen, intelligente machines, maar ook zaken als ziekteverzuim voorkomen. Keynote speaker is Maxime Verhagen van Bouwend Nederland.

De BouwMachines Kennisdag biedt u als ondernemer handvatten om uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Wacht niet langer en registreer nu.

PROGRAMMA KENNISDAG

BouwMachines en de BMWT houden op woensdag 6 december een kennisdag met als thema: ‘Geld verdienen met duurzaamheid’. Tijdens deze dag wordt gekeken naar concrete mogelijkheden om kosten te besparen, of inkomsten te genereren, door zorgvuldig om te gaan met de drie M’s. Oftewel: wees zuinig op de mens, de machine en het milieu.

Brandstofbesparing is cruciaal voor duurzaam werken. Traxx geeft u tijdens de BouwMachines Kennisdag concrete handvatten voor brandstofbesparing.De kennisdag wordt op woensdag 6 december gehouden op het Bouw- & Infrapark in Harderwijk. Vanaf 09.30 uur zijn de ontvangst en registratie. Het programma begint om 10.15 uur.
De op dit moment bekende sprekers zijn: Maxime Verhagen (Bouwend Nederland), Marc Engels (Volvo), Bramske van Beijma (BAM), Patrick Schothuis (BIA Group), Bart de Keuster (Traxx Diesel), Joost Keizer (a.s.r), Sytze Kloosterman (SOMA Bedrijfsopleidingen) en Albert Lusseveld (BMWT).
Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer: elektrificering, intelligente machines, alternatieve brandstoffen, het voorkomen van ziekteverzuim, Het Nieuwe Draaien en brandstofbesparende diesel.

Meer informatie en aanmelden: www.bouwmachineskennisdag.nl

Reageer op dit artikel