nieuws

1-2-3 Machineverhuur beste bedrijf in machineverhuurbranche (+video)

Ondernemen

1-2-3 Machineverhuur BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Machineverhuur.

1-2-3 Machineverhuur beste bedrijf in machineverhuurbranche (+video)

Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een “toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. 1-2-3 Machineverhuur weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een toegankelijke en hoogwaardige leverancier met een hoge gunfactor.”

Concurrenten een slag voor
De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in 1-2-3 Machineverhuur “een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. In een markt die continu in beweging is, weet 1-2-3 Machineverhuur uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.”

“Een bouwmachine huren bij 1-2-3 Machineverhuur levert meerdere voordelen op’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Opdrachtgevers worden persoonlijk bejegend en krijgen niet snel ‘nee’ te horen. Ze worden door de deskundige medewerkers altijd begeleid naar de juiste machine voor de juiste klus, en betalen geen kosten voor magazijn of onderhoud. De machines zijn standaard gekeurd en verzekerd tegen schade en diefstal. Doen wat je belooft en snel schakelen, daar staat het bedrijf voor. 1-2-3 Machineverhuur beschikt bovendien over een landelijk verhuurnetwerk en rekent vaste transportkosten.”

Groeiambitie en kansen
De onderneming heeft een duidelijke groeiambitie en wil binnen een aantal jaar aan de top in Nederland staan. Wel moet die groei beheersbaar blijven, zodat de bestaande bedrijfscultuur gehandhaafd kan blijven, zegt de jury. Een belangrijke ontwikkeling is de tendens bij grote bedrijven om hun eigen materieeldiensten uit te faseren. Zwaan: “Hier liggen groeimogelijkheden voor de organisatie, want huren op projectbasis is voordeliger. 1-2-3 Machineverhuur wordt zo het verlengstuk van de grotere partijen, waarbij het tevens kan inspelen op de vraag naar flexibiliteit en kwaliteit. Ook ziet men kansen in de evenementenwereld.”

De jury is van mening dat 1-2-3 Machineverhuur op al deze gronden kan worden uitgeroepen tot winnaar in de Machineverhuurbranche. “Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper.”

Doorgroeien naar 25 vestigingen
1-2-3 Machineverhuur BV maakt deel uit van de Inter-Rent groep waar Inter-Techno en Gencom ook onder vallen en is opgericht in 1997, maar vindt zijn oorsprong reeds in 1980. De onderneming heeft circa 70 medewerkers en bedient zijn opdrachtgevers vanuit negen vestigingen in Dronten, Apeldoorn, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, Meppel, Raalte, Rosmalen en Zwolle. De ambitie is om door te groeien naar circa 25 vestigingen.

 

Meer over 123Machineverhuur from TV Media Partners on Vimeo.

 

Reageer op dit artikel