nieuws

FOTOREPORTAGE | Arocs Event Veghel trekt bijna 900 bezoekers

Materieel

FOTOREPORTAGE | Arocs Event Veghel trekt bijna 900 bezoekers

Het Arocs Event, gehouden op 8 en 9 februari in Veghel, heeft bijna 900 bezoekers getrokken. Bezoekers konden met Arocs trucks proefrijden over een speciaal aangelegde zandbaan en met 15 verschillende wegvoertuigen rijden over een parcours van 12 kilometer.

Na het succes van de eerste editie van het Arocs Event in februari vorig jaar, besloot de dealervereniging van Mercedes-Benz Trucks het evenement een vervolg te geven. In Veghel waren Arocs trucks aanwezig in maar liefst 28 verschillende configuraties, waarvan drie nieuwe asconfiguraties. Veel aandacht ging uit naar de presentatie van de eerste 5-assige transporttrekker van Mercedes-Benz in Nederland, met oliekoppeling.

Tekst gaat verder onder de foto. Bekijk ook de fotoreportage onderaan dit bericht.

Mercedes-Benz Arocs 5-assige trekker

 

113 Arocs trucks op de foto

Een hoogtepunt op zaterdag was het fotomoment met 113 Arocs trucks. Het maken van de foto leek nog even in het water te vallen, aangezien door harde wind de drone niet kon opstijgen. De oplossing werd gevonden bij Kamphuis Hoogwerkers uit Zutphen. Vanuit de bak van een hoogwerker kon vanaf een hoogte van 40 meter alsnog de foto worden gemaakt.

Foto's

Reageer op dit artikel