nieuws

Saan bestelt vier nieuwe Spierings-kranen; Nederlandse fabrikant vol vertrouwen over 2019

Materieel

Saan bestelt vier nieuwe Spierings-kranen; Nederlandse fabrikant vol vertrouwen over 2019

De Diemense kraanverhuurder Koninklijke Saan heeft bij Spierings een order geplaatst voor vier nieuwe machines. De Nederlandse hijskranenbouwer kijkt intussen vol vertrouwen naar 2019.

Saan heeft drie SK597-AT4 kranen besteld. Dit is een 4-assige mobiele torenkraan met 48 meter gieklengte. Daarnaast neemt de verhuurder een derde SK1265-AT6 in gebruik.

Saan gaat ook voor de Plug-in Hybrid City Boy

Al eerder had Saan een bestelling gedaan voor nog een vijfde nieuwe Spierings-kraan. Als een van de eerste Nederlandse verhuurbedrijven voegt het begin 2019 de gloednieuwe SK487-AT3 Plug-in Hybrid eDrive City Boy toe aan de vloot.

Saan beschikt sinds een kleine twintig jaar over Spiering-kranen.

‘Inmiddels telt onze vloot veertien Spierings-kranen. De voordelen van het kraanconcept komen goed tot hun recht in de gebieden waar onze kranen opereren. De City Boy is het perfecte antwoord voor het hijsen in stedelijk gebied’, zegt Rutger Alferink, algemeen directeur van Saan.

Spierings heeft hoge verwachtingen voor 2019

Commercieel directeur Koos Spierings van Spierings Mobile Cranes is ‘verheugd’ met de order van Saan, en heeft hoge verwachtingen voor 2019.

‘Het mobiele-torenkraanconcept begint zich als een vlek over Europa te verspreiden. In 2018 hebben we meer kranen dan ooit gebouwd en geleverd, in 2019 zullen we opnieuw groeien. Ruim de helft van de omzet komt inmiddels uit de internationale markt’, aldus Koos Spierings.

Onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Inschrijven kan HIER.

Meer artikelen over verticaal transport:

Reageer op dit artikel