nieuws

Van der Flier kiest weer voor Kobelco

Materieel

Van der Flier kiest weer voor Kobelco

Van der Flier uit Winschoten heeft weer een Kobelco graafmachine in gebruik genomen. Na een eerder aangeschafte Kobelco SK260lc is nu geïnvesteerd in een SK75SR midigraafmachine.

De in de bedrijfskleuren gespoten Kobelco SK75SR is door Hans van Driel uitgevoerd met onder meer een hydraulisch draai/kantelstuk en centrale smering. Ook is de Kobelco SK75SR voor Van der Flier voorzien van een verzwaard contragewicht, overdrukfiltersysteem en belettering.

Kobelco SK75SR zuinig en stil

De Kobelco SK75SR voldoet aan de jongste milieueisen. Door het iND- systeem is het geluidsniveau tot een extreem laag niveau beperkt. ‘De aanpak van Kobelco met betrekking tot laag brandstofverbruik – NEXT-3E – wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit’, zegt Hans van Driel.

Reageer op dit artikel