nieuws

Staad levert Doosans af bij Dirix in Elsloo

Materieel

Staad BV heeft een Doosan DX160W-5 en een DX380LC-5 afgeleverd bij Dirix in Elsloo.

Staad levert Doosans af bij Dirix in Elsloo
Doosan voor Dirix

“Dit is mijn tweede Doosan bij Dirix”, vertelt DX160W-5-machinist Frank Seegers. “Er is vooraf contact geweest over mijn persoonlijke opbouwwensen. Ik ben niet alleen tevreden met deze Doosan DX 160W-5, maar ben er ook erg zuinig en secuur mee. Ik zal altijd zoeken naar nog meer verbeteringen. Dat zit nu eenmaal in de aard van het beestje: iedere dag kijken of het toch nog beter kan.”

‘Doosan 380LC-5 comfortabeler dan ik gewend was’

Machinist Philip Cloodt heeft inmiddels al flink wat uren op de teller gezet bij de nieuwe 380LC-5. “Ik kom van een ander merk machine af, maar dit is wel weer een vooruitgang. Deze Doosan is comfortabeler en uitgebreider als ik gewend was. Ik heb even tijd nodig om de nieuwe functies persoonlijk in te stellen voor optimaal eigen gebruik. Staad ondersteunt me daar prima in.”

Foto's

Reageer op dit artikel