nieuws

Ljungy Maskin L18 voor Van Gent

Materieel

Werklust Apeldoorn leverde een nieuwe Ljungy Maskin L18 laadschop af bij Van Gent in Kerkdriel. De machine vervangt de oude Werklust WG45E van Van Gent.

Ljungy Maskin L18 voor Van Gent

De nieuwe Ljungy Maskin L18 is een hele stap voorwaarts voor Van Gent. Met de 300 pk sterke Sisu-motor is het een echte krachtpatser. Niet alleen het vermogen telde, ook de wendbaarheid en het uitzicht. De locatie van Van Gent aan de Zandweg in Kerkdriel biedt geen zeeën van ruimte. Een goed overzicht voor de machinist is dus van belang. Hier heeft de L18 met zijn open parallel laadframe en slanke achterzijde een streepje voor.

Ljungy Maskin L18 met joystickbesturing en kruishendelbediening

De Ljungby Maskin L18 is op verzoek van machinist Pascal Wolf uitgerust met kunststof spatborden. Werklust leverde de machine verder af met automatische vetsmering, een Tamtron Power 200 weegsysteem met printer, joystickbesturing en kruishendelbediening. Ook is voorzien in een extra schuifraam, een camera, een luchtcompressor voor de luchthoorns, W3-beveiliging en een verchroomde uitlaat.

De machine is gespoten in de bedrijfskleuren van Van Gent en voorzien van een extra laag blanke lak.

Foto's

Reageer op dit artikel