nieuws

Eerste Case 921G wiellader voor ABC Mortel Meppel

Materieel

ABC Mortel heeft de Nederlandse primeur met de aanschaf van de eerste nieuwe Case 921G wiellader. Schmidt Bouwmachines leverde de nieuwe Case af met onder meer een hydraulische snelwissel en een dichte laadbak van Eurosteel.

Eerste Case 921G wiellader voor ABC Mortel Meppel

De Case 921G wiellader heeft onder meer een nieuwe cabine. Die is weer 2 decibel stiller dan de vorige serie. ABC Mortel draaide al met drie wielladers van Case, van het type 821F. De keuze voor Case was dus geen moeilijke. Wel werd ditmaal met de Case 921G voor een zwaardere machine gekozen.

Leverancier Schmidt Bouwmachines leverde de wiellader af met hydraulische snelwissel en een dichte laadbak van Eurosteel. Verder is de machine af-fabriek uitgevoerd met Ride Control (lastdemping), automatische vetsmering en een achteruitkijkcamera.

ABC Mortel zet de machine in op de betoncentrale in Meppel.

Reageer op dit artikel