nieuws

35-tons Hyundai HX330L versterkt verhuurvloot Next Rental

Materieel

Next Rental heeft het machinepark uitgebreid met een nieuwe Hyundai HX330L. Om zonder problemen hydraulische werktuigen als een sorteergrijper of vergruizer te kunnen gebruiken is de machine voorzien van diverse hydraulische functies die proportioneel te bedienen zijn.

35-tons Hyundai HX330L versterkt verhuurvloot Next Rental

De nieuwe 35 tons Hyundai HX330L is voorzien van een Cummins QSL-9 Tier 4 Final motor die een vermogen levert van 284 pk. “Samen met ruim 554 liter/min hydraulisch vermogen zorgt dat ervoor dat de machine niet alleen erg snel en sterk is maar ook extreem zuinig. Het IPC (Intelligent Power Control) systeem zorgt dat de hydrauliek optimaal wordt gebruikt zodat er geen onnodige brandstof wordt verbruikt”, zegt leverancier Van der Spek.

Geen onnodig brandstofverbruik
De elektronisch aansturing van de koelfan, die via een viscokoppeling wordt aangedreven, zorgt ervoor dat deze altijd de juiste snelheid draait. Zo blijft de machine op de juiste bedrijfstemperatuur zonder overbodig brandstofverbruik. Het nieuwe ontwikkelde, vergrote koelsysteem op de HX330L is goed toegankelijk zodat het eenvoudig schoongemaakt kan worden.

Het standaard gemonteerde AAVM (Advanced View Monitoring Camera System) is een nieuw ontwikkeld camerasysteem waarmee de machinist rondom zicht heeft.

Met het Hi-mate systeem kan op afstand alle belangrijke informatie worden opgeroepen en gemonitord zodat service kan worden gepland en onnodige stilstand kan worden voorkomen. Deze informatie kan door Next Rental zelf worden opgeroepen en bekeken.

Reageer op dit artikel