congres

Materieel

BVOR Demodagen

Soort congres: Open dagen

‘Code Groen’ is dit jaar het thema van de BVOR-Demodagen. De BVOR-Demodagen worden gehouden op 5 en 6 juni bij Bruins & Kwast Biomass Management in Goor.

BVOR Demodagen

‘Code Groen’ is dit jaar het thema van de BVOR-Demodagen. Zo’n 30 à 40 machines die worden gebruikt bij het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten zullen op 5 en 6 juni in bedrijf getoond worden. De BVOR-Demodagen, een initiatief van de Branche Vereniging Organische Reststoffen, worden dit jaar gehouden bij Bruins & Kwast Biomass Management in Goor.

Tot de machines die worden gedemonstreerd behoren onder andere verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Op beide dagen zijn er voor bezoekers rondleidingen, waarbij zij de machines in actie kunnen zien. Ook is er een beurs met exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieuadviezen.

Reageer op dit artikel