congres

Materieel

Topcon Demodag Machinebesturing

Thema: 3D GPS

Slimmer werken op het snijvlak van infrastructuur en technologie. Demonstratiedag 3D-machinebesturing.

Topcon Demodag Machinebesturing

Werk je nog niet met gps, twijfel je over de aanschaf? Of wil je gewoon meer weten over het werken met 3D aansturing op je machine?

Op zaterdag 6 oktober houdt Topcon Positioning Netherlands een demonstratiedag 3D-machinebesturing op het Bouw & Infrapark in Harderwijk. De dag start met een kijkje in de technologische ontwikkelingen van nu, met specifieke aandacht voor het gebruik van 3D gps machinebesturing in de bouw & infrasector. Daarna kunnen de deelnemers zelf aan de slag op het buitenterrein waar een aantal machines klaarstaan met 3D gps-oplossingen. Ter afsluiting is er een lunch.

Inschrijven voor de Topcon demonstratiedag kan hier.

Reageer op dit artikel