congres

Materieel

Open Dag Hyundai Construction Equipment Europe

Thema: Open dagen

Het gloednieuwe Europese hoofdkantoor van Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) in Tessenderlo (B) opent op zondag 7 oktober de deuren voor het publiek.

Open Dag Hyundai Construction Equipment Europe

HCEE belooft een indrukwekkende machine line-up en een divers aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Tijdens de open dag zijn er doorlopend rondleidingen, en machinedemonstraties. Ook is er een job corner voor wie op zoek is naar een baan.

Een uitgestippelde wandeling over het 81.000 m2 grote bedrijfsterrein loodst de bezoeker van het hoofdgebouw naar het magazijn. In het 12.000 m2 grote magazijn liggen alle reserve-onderdelen die nodig zijn om het complete Europese dealernetwerk – bestaande uit  meer dan 140 dealers – te bedienen. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen bij de Hyundai Academy, het 2.600 m2 grote Europese trainingscentrum waar opleidingen gehouden worden voor het dealernetwerk.

Met de shuttebus naar de  Hyundai demo site

Een shuttlebus brengt bezoekers in vijf minuten van het hoofdkwartier in Tessenderlo naar de demo site. Tal van machines worden hier gedemonstreerd. Wie op zoek is naar een baan, kan in de job corner informeren naar de mogelijkheden bij HCEE.

De HCEE Open Dag is te bezoeken op 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Hyundai Construction Equipment Europe
Hyundailaan 4
3980 Tessenderlo (België)

Reageer op dit artikel