congres

Materieel

BouwMachines Kennisdag: Werken met slimme machines

De derde BouwMachines Kennisdag heeft als thema ‘Werken met slimme machines’.

BouwMachines Kennisdag: Werken met slimme machines

De BouwMachines Kennisdag wordt gehouden op woensdag 28 november op het Bouw & Infrapark in Harderwijk. BouwMachines organiseert de Kennisdag in samenwerking met BMWT en, voor het eerst, met Bouwend Nederland. Bouwend Nederland ondersteunt het initiatief vanuit de Adviesgroep KOMAT (Kontaktgroep Materieel).

BouwMachines geeft tijdens de Kennisdag inzicht in waar de materieelbranche momenteel staat en welke impact digitalisering heeft op de sector. Hoe slim zijn slimme machines en wat levert het de ondernemer op? Diverse gasten laten hun licht schijnen over vragen als: hoe worden de slimme machine en de machinist een efficiënte eenheid, wat is de meerwaarde van slimme machines voor de ondernemer en wat is de meerwaarde van slimme machines voor de machinist?

www.bouwmachineskennisdag.nl

 

 

Reageer op dit artikel