nieuws

Maak kans op een bezoek aan de JCB-fabriek in Rocester

Geen categorie

Altijd al eens een fabriek van JCB willen bezoeken? Grijp dan nu je kans! BouwMachines mag namens de Engelse machinebouwer een onvergetelijke VIP-reis aanbieden naar de JCB-fabriek in Rocester.

Maak kans op een bezoek aan de JCB-fabriek in Rocester

Met BouwMachines naar de JCB-fabriek in Rocester? Doe dan mee met de prijsvraag! In het voorjaar van 2018 vliegt de privéjet van JCB met zeven winnaars naar het hoofdkantoor van JCB in Rocester, Groot-Brittanië. De gelukkigen krijgen een exclusieve rondleiding door de fabriek en worden getrakteerd op een heerlijke lunch.

Om kans te maken op deze bijzondere dagreis, hoef je slechts enkele vragen te beantwoorden. Meedoen kan tot en met 31 maart 2018. De 7 winnaars van deze VIP-reis worden uiterlijk vrijdag 6 april bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel