nieuws

Almat Laren nieuwe importeur voor Doosan

Geen categorie

Almat Laren is sinds 1 februari 2017 importeur van Doosan grondverzetproducten. Almat Laren was al sinds 1993 actief met de verkoop, onderhoud en reparatie van grondverzetmachines van onder andere het merk Doosan. Sinds 2008 is Almat officieel Doosan-dealer en per 1 februari 2017 dus importeur.

Almat Laren nieuwe importeur voor Doosan
In februari 2017 poseerde het personeel van Almat bij twee Doosan-machines. De foto werd verspreid bij een persbericht dat Almat Doosan-importeur voor Midden-Nederland was geworden. Deze mededeling was gebaseerd op een mondelinge toezegging, die later door Doosan werd teruggenomen.

Doosan is sinds een aantal jaren de import van de grondverzetmachines in Nederland aan het herverdelen. Dit leidde er eerder toe dat RoAd Barneveld het importeurschap kwijtraakte. Doosan heeft nu in totaal drie importeurs voor Nederland aangesteld: Anema voor Noord-Nederland, Staad voor Zuid-Nederland en nu dus Almat Laren voor Gelderland, Overijssel en de Flevopolder.

Almat levert de mobiele kranen, wielladers, rupskranen en dumpers van Doosan, inclusief onderdelen en service.

Van 7 tot en met 9 februari vinden in Hardenberg de Infra Relatiedagen plaats. Hier zal de vertegenwoordiger van Almat Laren, Jeroen Jacobs, aanwezig zijn op de stand van Doosan (nr. 563).

Reageer op dit artikel