nieuws

Wacker Neuson stelt alweer nieuwe verkoopbaas aan

Geen categorie

De Nederlander Jan Willem Jongert is na nog geen jaar alweer teruggetreden als chief sales officer (CSO) bij Wacker Neuson. Jongert en de raad van bestuur van Wacker Neuson verschilden te zeer van mening over de verkoopstrategie. Hij wordt opgevolgd door Alexander Greschner.

Wacker Neuson stelt alweer nieuwe verkoopbaas aan

Alexander Greschner

Jongert, in dienst as CSO sinds 1 april 2016, en Wacker Neuson zijn, zoals dat zo mooi heet, ‘in goed overleg en met wederzijdse toestemming’ uit elkaar gegaan op 9 januari, en dat ook nog in een ‘vriendschappelijke sfeer’, vergeet het persbericht niet te melden.

Verschillen van inzicht over de ‘implementatie van de uitgestippelde verkoopstrategie’ liggen ten grondslag aan het besluit, zegt Wacker Neuson. Wat Jongert nu gaat doen, wordt niet vermeld. Greschner (46) was hiervoor de baas over de fabriek in Reichertshofen.

 

 

Reageer op dit artikel