nieuws

Eerste Wirtgen W35Ri in Nederland voor Arjen Hazenberg Freeswerken

Geen categorie

Arjen Hazenberg Freeswerken BV heeft de primeur met de eerste Wirtgen W35Ri freesmachine in Nederland. De Wirtgen W35Ri is een compacte en wendbare frees met een dieselmoter type TCD 2.9 L4 van Deutz.

Eerste Wirtgen W35Ri in Nederland voor Arjen Hazenberg Freeswerken

Deze dieselmotor voldoet aan de uitlaatgasnorm US Tier 4F en heeft als extra optie een roetfilter gemonteerd. Arjen Hazenberg Freeswerken BV wil met de aanschaf van deze door Wirtgen Nederland in Werkendam geleverde frees hoger op de CO2– prestatieladder klimmen.

Voor de W35Ri is een reeks freesrollen van 15 cm tot 35 cm breed beschikbaar, met een grof tot microfijn freesbeeld. De Wirtgen W35Ri is verder voorzien van de nieuwste technologie, zoals levelpro-hoogteregeling met dwarsregeling, drie freesrolsnelheden en diverse automatische functies.

Beton- en asfaltfrezen zijn de specialisaties van het bedrijf uit Lunteren. Arjen Hazenberg Freeswerken BV beschikt nu over een Wirtgen W35Ri en een W50DCi. Beide frezen zijn uitgevoerd met roetfilter en kunnen voorzien worden van stofafzuiging voor werkzaamheden in afgesloten ruimtes.

Reageer op dit artikel