nieuws

Wirtgen lanceert freesmachine met 350 mm werkbreedte

Geen categorie

Wirtgen heeft een nieuwe frees toegevoegd aan haar programma van compacte freesmachines: de W35 Ri. De machine heeft een werkbreedte van 350 mm. Optioneel is de W35 Ri te voorzien van een 500 mm brede frees.

Wirtgen lanceert freesmachine met 350 mm werkbreedte

De W35 Ri freesmachine is uitgerust met een 45 kW sterke Deutz motor die voldoet aan de emissie-eisen van Stage 4 en volgens Wirtgen 7% meer motorvermogen levert. De machine kent drie werksnelheden. De maximale freesdiepte bedraagt 110 mm.

De W35 Ri is de eerste compacte frees die door Wirtgen is voorzien van Level Pro Plus voor nauwkeuriger frezen. Ook nieuw is de integratie van het Wirtgen machinemanagementsysteem Widrive, dat voorheen enkel werd toegepast op de grotere freesmachines. Widrive koppelt de belangrijkste machinefuncties. Het aantal handmatige handelingen van de machinist kan hiermee met ongeveer de helft verminderd worden.

Reageer op dit artikel