nieuws

Werkplaats Broekens Gorredijk fors uitgebreid

Geen categorie

Na een flinke verbouwing is de werkplaats van Broekens in Gorredijk, regio importeur van New Holland, afgelopen zaterdag feestelijk heropend. Met een verdubbeling van het vloeroppervlak en met een hoogte van 7 meter biedt de werkplaats nu weer de ruimte voor alle voorkomende reparatie-, onderhoud- en servicediensten.

Werkplaats Broekens Gorredijk fors uitgebreid

De forse uitbreiding was noodzakelijk voor Broekens in Gorredijk. Als onderdeel van de Broekens Groep, met in totaal zo’n 60 medewerkers, maakt de Gorredijkse vestiging een mooie groei door. Al vele jaren levert Broekens New Holland machines en onderdelen voor onder meer landbouw en groenbeheer. ‘En sinds begin dit jaar bieden we met New Holland Construction ook bouw- en grondverzetmachines. De hoeveelheid werkzaamheden in de werkplaats neemt daarmee snel toe. Maar we hebben ook te maken met het steeds groter worden van de machines. Terwijl in de landbouw de trekkers in omvang toenemen, heb je in de grondverzetwereld hele grote kranen. In alle opzichten groeiden we uit ons jasje’, aldus Renze Broekens, die samen met zijn neef Gerrit leiding geeft aan Broekens Stiens/Gorredijk.

Het resultaat van de verbouwing is een weer perfect ‘passend jasje’. Gerrit Broekens: ‘Niet alleen wat betreft de ruimte. We kunnen ook gerust stellen dat de werkplaats in Gorredijk meer dan ooit voldoet aan alle gestelde eisen. Zowel technologisch als wettelijk, met alle aandacht voor milieu en duurzaamheid. We zijn voor nu helemaal bij en bovendien voorbereid op de toekomst. Heel belangrijk, want we verwachten de positieve lijn zeker door te trekken.’

Tevreden over verkoopresultaten

De positieve blik richting de toekomst is niet op de laatste plaats gebaseerd op de eerste verkoopresultaten van bouw- en grondverzetmachines van New Holland Construction. ‘De start is boven verwachting goed’, meldt Gerrit Broekens tevreden. ‘Het aanbod is kwalitatief sterk en de klant weet natuurlijk ook dat we onze sporen op het vlak van onderhoud en service al ruimschoots hebben verdiend in de landbouw. Dat geeft meteen een vertrouwd gevoel. Ze weten dat wij er altijd voor de klant zijn. Met deskundige en vakbekwame medewerkers. Het team van Broekens is en blijft onze grootste kracht.’

Reageer op dit artikel