nieuws

Eerste New Holland E175C aan de slag

Geen categorie

Regio importeur Broekens uit Gorredijk heeft de eerste E175C rupsgraafmachine afgeleverd bij klanten in Nederland. Het is de eerste machine in een serie van vijf die binnenkort aan het werk gaan voor diverse klanten in Nederland.

Eerste New Holland E175C aan de slag

Fam. de Winter in Uithuizen heeft een compleet uitgevoerde machine met Tier 4 motor aangeschaft. De E175C staat op brede rupsplaten en heeft een operationeel gewicht van 19 ton en biedt 129 pk. De machine is voorzien van alle mogelijke hydraulische functies proportioneel bediend in de joystick. Broekens heeft hier nog een extra maai korf functie bijgezet welke ook vanuit de joystick aan en uit kan worden gezet. De C serie rups kranen beschikken over een moderne en ruime cabine met digitale monitor met veel functies.

Reageer op dit artikel