nieuws

D. Russcher en Zn. neemt Etec 815-II M in gebruik

Geen categorie

D. Russcher en Zn. in Staphorst heeft een Etec 815-II M

in ontvangst genomen. De 15 ton wegende machine is uitgerust met hydraulische verstelgiek en schuifblad. De Etec heeft een Tier III commonrail motor met een vermogen van 134 pk. De opbreekkracht bedraagt 100 kN.

D. Russcher en Zn. neemt Etec 815-II M in gebruik

De machine is voorzien van een hydraulisch SMP draaikantelstuk en brede bak, sloop/sorteer functie proportioneel bediend, maaikorffunctie, lastcompensator, overdruk voorbereid met signalering, Alliance 700 banden, geïntegreerde trekhaak in schuifblad met stekker, extra werkverlichting en een camerasysteem op ballast en rechterzijkant. De ingebruikname keuring is verzorg door TÜV Nederland.

Reageer op dit artikel