nieuws

Vier Mercedes-Benz Sprinters voor BSE

Geen categorie

Bouw Service Ermelo (BSE) is een full-service montagebedrijf dat gespecialiseerd is in betoncontructies. Voor het vervoer van personen én gereedschap zijn onlangs vier nieuwe Mercedes-Benz Sprinters aangeschaft.

Vier Mercedes-Benz Sprinters voor BSE

Stern Auto uit Nijkerk, de vaste mobiliteitspartner van BSE, heeft de levering van de vier bestelwagens verzorgd.

Sinds 1975 heeft Bouw Service Ermelo zich sterk ontwikkeld binnen het ‘ruwe’ bouwproces. Met ruim zeventig medewerkers en een uitgebreid machine- en wagenpark biedt het bedrijf een breed dienstenpakket aan. Dit pakket bestaat onder meer uit het monteren van funderingen en dakvloeren, het inmaken van systeemvloeren, inpandige montage van vloeren, het plaatsen van breedplaatvloeren, prefabkelders en het verzorgen en plaatsen van diverse betonconstructies. Naast deze werkzaamheden verhuurt de organisatie ook complete en moderne betonpompen en mobiele kranen.

Vier nieuwe Sprinters
Het wagenpark, waarin Mercedes-Benz sterk is vertegenwoordigd, is onlangs uitgebreid met vier nieuwe Mercedes-Benz Sprinters van het type 311 CDI dubbelcabine. Deze bestelwagens worden ingezet voor het personen- en gereedschapvervoer van en naar de verschillende bouwplaatsen. Comfort en veiligheid voor de werknemers zijn belangrijke eisen die Bouw Service Ermelo aan haar totaal zestien bestelwagens tellende wagenpark stelt. Daarom zijn de vier nieuwe Sprinters uitgerust met onder andere een COMAND navigatiesysteem, een luxe chauffeursstoel, airconditioning met climate control, zijbeugels en natuurlijk de standaard automatische versnellingsbak. Bovendien zijn de wagens verhoogd en verlengd om zo extra ruimte te genereren.

Naast de vier nieuwe Mercedes-Benz Sprinters heeft Bouw Service Ermelo onlangs ook een Actros 4144 met betonpomp aangeschaft.

Reageer op dit artikel