nieuws

Minigraafmachine Komatsu PC 26 MR-3 wint prijs

Geen categorie

Komatsu’s nieuwe PC 26 MR-3 minigraafmachine ontving afgelopen week op de International Rental Exhibition (IRE 2008) in Amsterdam de voor het eerst uitgereikte “Verhuur product van het jaar” prijs tijdens de European Rental Awards.

Minigraafmachine Komatsu PC 26 MR-3 wint prijs

De prijs is uitgereikt door het “International Rental News” magazine en de “European Rental Association” (ERA).

De PC 26 MR-3 is ontworpen en ontwikkeld naar de behoeften van eindklanten en verhuurbedrijven over de gehele wereld. Het eindproduct is een uiterst gebruiksvriendelijke machine met topprestaties en een uitstekende toegankelijkheid voor periodieke onderhoudswerkzaamheden.
De machine is, dankzij zijn geringe gewicht met snelwissel en twee bakken, eenvoudig te transporteren op een aanhanger zonder de verplichting van een groot rijbewijs. De PC 26 MR-3 is standaard voorzien van Komtrax, het exclusieve Komatsu fleetmanagement systeem.

Meer informatie over de PC 26 MR-3 is te verkrijgen bij BIA BV, importeur van Komatsu grondverzetmachines. Tel.: 0575- 596733.

Foto’s: • Komatsu PC 26 MR-3 • De prijs werd in ontvangt genomen door mr. Armando Di Pace, General Manager Marketing & Sales van Komatsu Utility Europe (Italië).

Reageer op dit artikel