nieuws

Kleuskens wint JCB Groundhog

Geen categorie

Tijdens de TKD vond de feestelijke overhandiging plaats van een JCB Groundhog aan de firma Kleuskens uit Asten.

Kleuskens wint JCB Groundhog

JCB Benelux moest eind verleden jaar als target vanuit Engeland nog een aantal orders binnenhalen en verlootte zowel in België als Nederland onder de orders groter dan 20 mille binnen de periode 1 november tot en met 31 december een bouwvoertuig.

De officiële trekking vond plaats tijdens een JCB bijeenkomst in Las Vegas: gokstad in de USA. Waarbij wel benadrukt dient te worden dat men met de aanschaf van een JCB machine beslist geen gok neemt. In Nederland boekte JCB in die periode 45 orders en in België 130.

Kleuskens is een VOF met vader Tiny en zoon John aan het roer. Ze hebben vijf man in dienst en worden door het JCB management ‘klanten van het eerste uur’ genoemd.

Op de foto van links naar rechts René Wetzels, directeur Benelux van JCB, Tiny en John Kleuskens en Jac Driessen van JCB dealer Maessen die de winnende order, een JCB 8030 minigraver, aan de ondernemer mocht verkopen.

Reageer op dit artikel