nieuws

Infratech Polen 2008 in teken van EK 2012

Geen categorie

InfraTech gaat, voor alweer de derde keer, naar Polen. Op 25 en 26 november 2008 organiseert Ahoy Rotterdam InfraTech Polen te Warschau. Deze editie richt zich in het bijzonder op het EK 2012 dat in Polen en Oekraïne georganiseerd wordt.

Infratech Polen 2008 in teken van EK 2012

De volledige infrastructuur van Polen dient hierop aangepast te worden.

InfraTech, de vakbeurs voor de grond-, weg- en watersector, biedt twee dagen lang een platform aan Nederlandse en Poolse bedrijven om hun producten en diensten aan Poolse opdrachtgevers te presenteren.

Grootschalige investeringen
De Poolse infrastructuur is een interessante groeimarkt. Door de Poolse regering worden hierin momenteel belangrijke investeringen gedaan. Daarnaast heeft de Europese Unie voor Polen bijna 19 miljard euro beschikbaar gesteld in structuurfondsen voor infrastructurele projecten.
Met het oog op het EK 2012 wordt de civiele infrastructuur van Polen grootscheeps onder handen genomen. Ook stadions moeten gebouwd worden en gereed zijn voor het EK voetbal. Tijdens InfraTech Polen 2008 ontmoeten toeleveranciers en bouwers van stadions en aanbieders in de infrastructuur Poolse opdrachtgevers zoals de Poolse overheid, stadiondirecties en aannemers van gww-werken en civiele bouw.

Beursorganisatie
De organisatie van de beurs is in handen van Ahoy Rotterdam en haar Poolse partner Zarząd Targów Warszawskich SA die jarenlange beurservaring heeft in Polen. In Nederland wordt het initiatief ondersteund door Taskforce Euro 2012. In samenwerking met FME-CWM en EUNITE Nederland BV wordt een matchmaking programma opgesteld met belangrijke beslissers in de markt. Daarnaast wordt op de beursvloer een Holland Paviljoen ingericht met een presentatieruimte voor lezingen van prominente sprekers die betrokken zijn bij Poolse infrastructurele en/of EK 2012 projecten. Op de website www.infratechpolen.nl is meer informatie te vinden.

Reageer op dit artikel