nieuws

Hitachi ZX 350 LC-3 Long Front Ermers Nuland

Geen categorie

Nadat vele mensen de machine al op de TKD hadden aanschouwd, werd hij vorige week officieel afgeleverd aan de firma Ermers te Nuland. Het gaat hier om een Hitachi ZX 350-3 LC met een Long Front.

Hitachi ZX 350 LC-3 Long Front Ermers Nuland

De configuratie bestaat uit een monogiek van 8,7 meter en een arm van 6,4 meter. Tevens is er een extra contragewicht van 3 ton gemonteerd om zo ook de capaciteit en stabiliteit te garanderen. Standaard worden bij Ermers de machines ook uitgerust met een automatisch vetsmeersysteem van Groeneveld.

De Groote Wielen te Rosmalen is de eerste werkplek voor deze machine, op deze locatie is de firma Ermers bezig met diverse werkzaamheden. Al deze werken worden met behulp van GPS gemaakt. Op dit moment is men bijvoorbeeld met een slingerede waterweg bezig, die midden door een woonwijk loopt. Bij dit projectonderdeel komt een Long Front machine helemaal tot zijn recht.

De Hitachi ZX 350 LC-3 Long Front werd afgeleverd door Hitachi Construction Machinery (Europa) NV.

Reageer op dit artikel