nieuws

Workx opent 53ste vestiging in Zwolle

Geen categorie

Op vrijdag 16 mei opende Workx Materieelverhuur & Steigerbouw de deuren van haar nieuwe – de 53ste – vestiging materieelverhuur aan de Russenweg 8d in Zwolle. Om de aftrap te vieren, organiseert het bedrijf van 16 tot en met 23 mei 2008 een openingsweek. Op deze dagen kunnen klanten “korting schieten” met een echte Workx voetbal.

Workx opent 53ste vestiging in Zwolle

Op 16 mei pakte het bedrijf extra uit met hapjes, drankjes en helikoptervluchten voor klanten.

Ambitieuze visie
Workx heeft een ambitieuze visie op hoe het bedrijf moet doorgroeien en een toonaangevende positie kan verkrijgen op de Nederlandse verhuurmarkt. De onderneming werkt daarom sinds 2006 in hoog tempo aan het uitbreiden van het aantal vestigingen om een landelijk dekkend netwerk te kunnen bieden.

Vóór en dóór professionals
De kracht van Workx zit in de volledige toewijding aan de professionele markt; de mensen, het assortiment, de vestigingen, het transport, de storingsdienst; alles is gericht op de eisen van de zakelijke markt. Binnen een straal van 25 kilometer rondom de bouwplaats zal een vestiging van Workx te vinden zijn met personeel dat de klanten vaak al vele jaren kent. Een landelijke speler met behoud van het lokale karakter dus.

Bekende bedrijven
De bekende lokale en regionale bedrijven die sinds 2006 zijn opgegaan in de nieuwe Workx organisatie zijn: PR-verhuur, Cramo Nederland, AA-verhuurcentrale, Huurcenter, Steimach verhuur, Amarent Bouwmachines, Bollen Bouwmachine-verhuur, Roos Verhuur, Rodijk Bouwmachines, BHS verhuur, Jaston Steigerbouw, Drentse Stalen Steigers, Hi-Reach, en Dokter Steigerbouw.

Reageer op dit artikel