nieuws

Tractor in je achtertuin als verjaardagscadeau

Geen categorie

Leuk cadeau van je zoon. En nog eens wat anders dan een Abraham. Roy Hagen verraste zijn vader voor diens vijftigste verjaardag gisteren met een oldtimer-tractor.

Tractor in je achtertuin als verjaardagscadeau

Een telekraan zette de Ford vanaf de Boxhofstede te Vaassen in de achtertuin, met de opdracht erbij de overjarige tractor daar zo snel mogelijk weer weg te krijgen. “Dat kan alleen gedemonteerd en in stukken van niet groter dan een meter. Breder is het achterpad niet”, aldus Roy. Maar vader Bennie is tractormonteur. “Met een dag is hij een heel eind”, verwacht Roy, die wel z’n moeder heeft moeten beloven dat hij zelf meehelpt, want ze wil niet te lang tegen de massieve bonk metaal en techniek in haar tuin aankijken.

Reageer op dit artikel