nieuws

TKD over twee dagen van start (foto-impressie)

Geen categorie

Over twee dagen gaat de tweejaarlijkse TKD weer van start. Dit jaar opnieuw in Barneveld, in het Veluwse zand. Na een escapade naar het Amsterdamse Havengebied in 2006 heeft de organisatie besloten weer naar het midden van het land te verhuizen.

TKD over twee dagen van start (foto-impressie)

De nieuwe locatie in Barneveld ligt praktisch aan de A1 en is voor iedereen in ons land goed te bereizen.

De laatste drie dagen van mei beloven dan ook weer een aantal mooie dagen te worden. En is dat op de eerste plaats te danken aan het enthousiasme en de inzet van de TKD organisatie en aan het fabrikanten en importeurs die hun beste materieel voor het evenement gereserveerd hebben. Het gaat namelijk al een tijdje goed in de business. De verkopen bereikten verleden jaar een all time high en zien er voor dit jaar nog steeds goed uit.

Verleden jaar verkocht de handel 47 procent meer machines dan het tien jaar gemiddelde van de jaren ervoor. Daar zat wel een explosieve groei van de verkopen minigraafmachines bij, maar dan nog blijft het een prestatie van de eerste orde. Die verkopen geven de handel vertrouwen en dat heeft dadelijk zeker zijn uitstraling op het showgebeuren op de geplande uitbreiding van industrieterrein Harselaar.

Vink heeft in iedereen geval het terrein in een goede conditie gebracht voor het herbergen van een stroom materieel en enkele tienduizenden bezoekers. De TKD organisatie heeft samen met brancheorganisaties een aantal nevenactiviteiten gepland, die een bezoek nog interessanter en vollediger maken.

Reageer op dit artikel