nieuws

Pool rijdt tractor klem op trap

Geen categorie

Een Poolse man riskeert een celstraf omdat hij voor een weddenschap met zijn tractor een trap probeerde af te rijden. Het twee ton zware gevaarte raakte evenwel klem. De man bleek flink boven zijn theewater.

Pool rijdt tractor klem op trap

Tomas Jankowski (45) was met een paar vrienden flink doorgezakt in een kroeg in de Poolse stad Tczew. Zijn maten daagden hem uit om met z’n tractor de trappen in het centrum van de stad af te rijden.

“Naarmate de fles vodka leger werd, leek de trap veel breder en veel minder steil”, zei Jankowski en hij ging de uitdaging aan. Zijn tweetonner raakte echter al snel hopeloos klem. De man nam de benen, maar nauwelijks een uur later werd hij al uit de kroeg geplukt. Getuigen hadden de politie immers een goede persoonsbeschrijving van de held gegeven.

Jankowski werd gearresteerd op beschuldiging van vandalisme en dronkenschap achter het stuur. Hij had twee keer meer gedronken dan toegelaten.

Reageer op dit artikel