nieuws

Noviteiten op de TKD van Veldhuizen Wagenbouw

Geen categorie

Veldhuizen Wagenbouw toont op de TKD een aantal noviteiten.

Een 5,2-tons diepladeroplegger met Hydro-stopp® remsysteem. Deze diepladeroplegger heeft 2 (starre) 2.500 kg assen met schijfremmen, zonder luchtremmen. Deze wordt gekoppeld aan een Nissan Cabstar (zie foto).

Een 8,5-tons Easy-baQ dieplader. Dit is een nieuw concept dieplader die mag laden als een schamel-dieplader. Door de gepatenteerde triangel rijdt deze achteruit als een tandemdieplader. Het laadvermogen achter een Iveco Daily bestelwagen is 7.000 kg.

Een Hovertricke
Dit is een hovertrack met het voorwiel van een Vervaet en de cabine van een New Holland maïshakselaar. Het centrale voorwiel geeft een lage bodemdruk en een verschillend spoor. De New Holland cabine heeft een optimaal uitzicht. Het eerste voertuig zal worden geleverd aan de Feijter Groep in Biervliet (zie illustratie)

Leverancier Veldhuizen Wagenbouw, TKD standnummer 15

Reageer op dit artikel