nieuws

Nieuwe Werklust WG 17 E voor Snippe

Geen categorie

Aan Loonbedrijf Snippe uit Hollandscheveld heeft Werklust Holland bv net voor dat het grasseizoen is begonnen een nieuwe Werklust WG 17 E afgeleverd.

Nieuwe Werklust WG 17 E voor Snippe

Freddie Snippe en Bart Snippe gebruiken de Werklust wiellader onder meer voor het inkuilen van gras en maïs.

De vorige Werklust WG18C was helaas vroegtijdig overleden door een brandschade vorig jaar. Gelukkig was de machine goed verzekerd. Natuurlijk werd er weer omgezien naar een andere Werklust. Hoewel er enige levertijden bestaan bij nieuwe Werklust wielladers werd een geschikte oplossing gevonden om een nieuwe Werklust te leveren net voor het grasseizoen. De dag na levering werd er al mee ingekuild. Daarbij werd gebruik gemaakt van de bijgeleverde Holaras kuilverdeler.

De nieuwe Werklust WG 17 E is bij Snippe uitgevoerd met brede Michelin banden 600/65R25, centrale smering van Bekamax, achteruitrijsignalering, asbescherming voor de tussenassen, dubbellucht montage en een cleanfix omkeerventilator voor het schoonhouden van de koelers tijdens het inkuilen.

Foto: Bart Snippe voor de nieuwe WG 17 E

Reageer op dit artikel