nieuws

Nieuwe Werklust voor Van Gent uit Kerkdriel

Geen categorie

“Never change a winning team” was de gedachte van Jos van Gent uit Kerkdriel. Want dat de Werklust WG 45 C deel uit maakte van het succesvolle team bij Zand- en Grindhandel van Gent was wel duidelijk.

Nieuwe Werklust voor Van Gent uit Kerkdriel

11500 Draaiuren zonder problemen. Dat maakte de keus voor een nieuwe Werklust WG 45 E een stuk gemakkelijker. Maar waarom een prima lopende Werklust inruilen voor een nieuwe Werklust? Werklust is zijn eigen concurrent. Daarom was het best nog een vreemd gevoel afscheid te nemen van een prima teamlid. Echter het antwoord kwam van vader Arie, want hij sprong als eerste op de nieuwe Werklust WG 45 E. Zijn glimlach sprak boekdelen, het was een goede keus!

De nieuwe Werklust WG 45 E is bij van Gent uitgevoerd met een geijkt weegsysteem, extra werklampen op de cabine en laadframe, Groeneveld centraal smeersysteem, verchroomde uitlaat, bedrijfskleur en extra gespoten in de blanke lak.

Reageer op dit artikel