nieuws

Manitou vergroot productrange

Geen categorie

Manitou, de Franse fabrikant van ruw terreintrucks en verreikers, heeft haar productrange aanzienlijk uitgebreid.

Manitou vergroot productrange

Het merk staat binnen Frankrijk te boek als Toyota-dealer, maar wil ook wereldwijd met een compleet gamma voor ‘alle ondergronden’ aan de weg timmeren.

Vanuit de eigen Chinese productievestiging komt een complete lijn diesel- en lpg-trucks. Er is ook een elektroserie beschikbaar, waarvoor Manitou een samenwerking is aangegaan met het Chinese merk Hangcha. De lijn omvat 3- en 4-wieltrucks in een capaciteit tot en met drie ton hefvermogen.

Vanuit de Franse vestiging zijn nieuwe warehouse-trucks gearriveerd in Hannover. Het betreft de ES6-stapelaar met AC-techniek en 1,4 en 1,6 ton hefvermogen. De CT elektrotrekkers met twee, drie en vier ton capaciteit en de CI 10 en CI 20 orderpickers voor het eerste en tweede opslagniveau.

Dankzij de nieuwe trucks en ght gloednieuwe onderdelencentrum in Ancenis (investering 22 miljoen euro) stelt Manitou helemaal klaar te zijn voor een flinke expansie op alle wereldmarkten.

Reageer op dit artikel