nieuws

Graafmachine te water

Geen categorie

Op de Zuid Linschoterzandweg in Oudewater is donderdagmiddag 15 mei een graafmachine van zo’n 13 ton in het water beland.

Graafmachine te water

Omstreeks 16.05 uur kreeg de politie de melding dat een 41-jarige tractorbestuurder uit Oudewater zijn vracht was verloren. De man reed van Linschoten richting Oudewater over de Zuid Linschoterzandweg met zijn tractor met aanhangwagen en daarop de graafmachine. De bestuurder remde voor een personenauto die afsloeg naar een erf, maar door het remmen begon de lading te schuiven. Hierdoor raakte de aanhanger uit balans, raakte de personenauto en viel de graafmachine vervolgens ondersteboven in het water.
De graafmachine is uit het water gehaald en in beslag genomen voor technisch onderzoek.
Er raakte niemand gewond.

Reageer op dit artikel