nieuws

Dehaco breidt range nevelkanonnen uit

Geen categorie

Als antwoord op de steeds strenger wordende ARBO-eisen binnen de Nederlandse bouwwereld introduceert Dehaco een nieuwe generatie nevelkanonnen. Maatwerk is het kernwoord van de nieuwe range.

Dehaco breidt range nevelkanonnen uit

De nieuwe serie nevelkanon (WLP 410, WLP 550, WLP 660 en WLP 810) is het logische vervolg op de serie nevelkanonnen die Dehaco al eerder op de markt bracht. Met de nieuwste generatie nevelkanonnen – met een bereik van 0 tot 150 meter – is Dehaco, naar eigen zeggen, in staat om voor elke situatie maatwerk te leveren.

Efficiency
Dehaco: “De nieuwe generatie nevelkanonnen onderscheidt zich door een hogere mate van efficiency: een sterk gereduceerd stroom- en waterverbruik en uitgebreide mogelijkheden om de waternevel af te stemmen op de situatie. Een machinist op een kraan heeft de mogelijkheid het nevelkanon met een afstandsbediening te sturen, om daarmee het bereik van de waternevel aan te passen. Daarbij zijn als extra accessoires een draai- en scharniersysteem en een praktisch controlepaneel leverbaar, waarmee het systeem desgewenst volledig zelfstandig kan functioneren. Er zijn vaste en mobiele varianten beschikbaar.”

Reageer op dit artikel