nieuws

CAT H-serie compacte wielladers geleverd

Geen categorie

De markt voor compacte wielladers groeit nog steeds. Om goed op deze groei te kunnen anticiperen heeft Compact Rent voor 2008 een order van 80 compacts bij Pon Equipment

geplaatst.

CAT H-serie compacte wielladers geleverd

De eerste 30 minigravers zijn inmiddels geleverd. Begin mei zijn daar de eerste drie compacte wielladers aan toegevoegd. In totaal komen er tien nieuwe CAT H-serie wielladers in het verhuurgamma van Compact Rent, waarvan vijf stuks 906H en vijf stuks 908H.

Doelmatig en precies
Deze compacte wielladers van CAT zijn net als de grotere CAT’s in staat groots werk af te leveren. Onder andere door de parallellift en het motorvermogen. Een ruim opgezette cabine met perfect overzicht zorgt ervoor dat de compacte wielladers in het kleinere segment erg gewild zijn. Hiernaast zijn de machines in de 35 km/u uitvoering de snelste op de markt, terwijl bijvoorbeeld het ride control helpt het werk snel, efficiënt en precies te doen.

Vanaf heden zijn deze machines te huren op de vestigingen van Compact Rent.

Reageer op dit artikel