nieuws

Topdrukte verwacht op Resale-beurs gebruikte machines

Geen categorie

De verkoop van gebruikte machines maakt dankzij de aanhoudende groei in opkomende economieën sterke expansie door. Het prijsniveau vertoont nog steeds een stijgende lijn. Naast het voormalige Oostblok en de Sovjetrepublieken is er ook uit India, Iran, Pakistan en Zuid-Amerika een sterke stijging van de vraag naar goede gebruikte machines.

Topdrukte verwacht op Resale-beurs gebruikte machines

De grootste beurs voor gebruikte machines, Resale, die van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 april plaatsvindt in het beurscomplex van Karlsruhe (Duitsland) sluit naadloos aan bij deze ontwikkeling.

De ruim 500 exposanten met een gezamenlijk aanbod van 160.000 gebruikte machines verwachten circa 10.000 vakbezoekers uit zo’n 110 landen.

Resale onderscheidt zich van andere occasionbeurzen door het diverse aanbod. Van gebruikte heftrucks, bouwmachines en generatoren, via kunststofverwerkende machines, verpakkingsmachines en landbouwwerktuigen tot aan industrie robots: het is allemaal terug te vinden op deze beurs.

Meer informatie: www.resale-holland.com en www.resale-germany.com.

Foto’s: Impressie van Resale 2007.

Reageer op dit artikel