nieuws

Sany-importeur Meerman gezwind van start

Geen categorie

Meerman Sany – gevestigd in Vlaardingen – begon zeer onlangs met de import van Sany rupsgraafmachines en -hijskranen uit China.

Sany-importeur Meerman gezwind van start

De gunstige verhouding tussen de prijs en de kwaliteit zal er volgens Meerman de oorzaak van zijn dat ‘de markt’ er goed op reageert. Net in Nederland begonnen, werden onlangs de eerste vijf machines verkocht.

Daarbij gaat het om: • Sany SY 210 – hydraulische rupsgraafmachine aan Machineverhuur Blokland bv in Ter Aar. (Levering aansluitend op de TKD beurs.) • Sany SCC 500 – rupshijskraan aan UCM Holland bv te Sassenheim voor verhuur aan M. Verschoor bv. (Levering direct na de TKD beurs.) • Sany SCC 500 – rupshijskraan aan Van Marwijk Kraanverhuur bv te Zoeterwoude. (Geleverd in week 17.) en • Twee stuks Sany SCC 1000 – rupshijskranen aan A. Hak Leidingbouw bv in Tricht. (Inmiddels afgeleverd op werklocatie in Midden-Oosten.)

Aanverwant artikel: ‘Meerman Sany importeert Chinese bouwmachines

Reageer op dit artikel