nieuws

Rotar Cleaner voor Vlasman

Geen categorie

De firma Vlasman uit Alphen aan de Rijn heeft onlangs een Rotar Cleaner in gebruik genomen voor onder meer het opschonen van 11 hectare voormalig campingterrein te Nieuwkoop.

Rotar Cleaner voor Vlasman

Iedereen op het campingterrein had zijn eigen perceel met diverse bestratingen. Met de Rotar Cleaner type HEX 700 S, die aangebouwd is aan een graafmachine van 12 ton, kan eenvoudig de kavel opgeschoond worden tot 40 millimeter en indien gewenst nog fijner. Dat komt doordat de Rotar Cleaner is voorzien van demontabele inlegzeven. Deze zijn leverbaar in fracties van 6 tot 45 millimeter.

Het voordeel van de Rotar Cleaner is dat overal waar de graafmachine kan komen men ook kan zeven. De trommel is tevens gemakkelijk te wisselen met andere uitrustingen, waardoor de Rotar Cleaner flexibel en breed inzetbaar is. Bovendien kunnen de kosten voor het zeven laag worden gehouden omdat er wordt gewerkt met één man – één machine

Reageer op dit artikel